slovensko   english

Apartma Zara : Udobje

Za vas smo sodobno opremili 4 dvoposteljne sobe z dvema kopalnicama, letno kuhinjo, notranjo in zunanjo jedilnico in kaminom ter baliniščem in peskovnikom za otroke, tako da je za dve družini pri nas kar najbolj udobno.

Apartma Zara : Udobje po dalmatinsko

Apartma Zara je slabih 200 m oddaljen od plaže, do najbližje trgovine pa potrebujete par minut peš.

Prav tako blizu je prva gostilna, še več dobrih dalmatinskih restavracij z ribo, morskimi sadeži in jagnjetino pa najdete v krogu nekaj kilometrov.

V 3 km oddaljenem Ražancu boste našli tržnico z dnevno svežo ribo, sadjem in zelenjavo ter mesnico, pošto in zdravnika.

Po želji se lahko odmaknete od ponorelega mestnega vrveža in hkrati uživate dinamične počitnice, saj je Rtina mirna dalmatinska vasica, hkrati pa blizu središčem počitniškega dogajanja: Zadar, stari mesti Pag in Nin, slapovi Krke, Kornati, Paklenica ...

Za mlade so seveda na otoku Pagu vedno bolj zanimive Zrće, ki so oddaljene od Rtine dobre pol ure.

 

Nekaj fotografij iz prelepe dalmacije ...

Zadar   Slapovi Krke

Zadar

 

Slapovi Krke

 
Sončni zahod   Morske orgulje

Sončni zahod

 

Morske orgulje

»To je verjetno najlepši sončni zahod na svetu!«

je zamrmral Alfred Hitchcock, ko je pil Maraschino na zadarski rivi. Z njegovo izjavo se strinjajo številni turisti, ki uživajo v pogledu na objem morja, zahajajočega sonca in neba, ki je vsak večer obarvano z drugačnimi barvami.

več fotografij v galeriji ››na vrh strani

 

apartma dalmacija, dopust dalmacija, ugodne počitnice v dalmaciji Rtina pri Zadru otok Pag

apartma dalmacija,dopust dalmacija,počitnice v dalmaciji,dopust apartma dalmacija,sobe,nastanitev,pag,hrvaška, apartma,apartman,sobe,oddih,počitnice,poceni namestitev,privatni smještaj,peščena plaža, apartma dalmacija,dopust dalmacija,počitnice v dalmaciji,dopust apartma dalmacija,sobe,nastanitev,pag,hrvaška